Reviews

Na het afronden van een mediation vraag ik altijd hoe mijn cliënten het proces hebben ervaren.

Lees hier mijn reviews. Wat zeggen cliënten over mij:

Cliënten na afronding scheiding

“Wij hebben jouw begeleiding als prettig ervaren, accuraat, snel en flexibel”.

“Je hebt alles op een fijne manier, snel geregeld. Je uitleg over de mogelijkheden was duidelijk. Bij vragen kregen we snel antwoord”.

“Bij deze onze feedback over hoe we jouw mediation hebben ervaren. We zijn erg tevreden en blij dat het zo soepel is verlopen. We vinden jou een betrokken en deskundige mediator. Erg prettig in de omgang en zeer zorgvuldig. Je hebt oog voor verschillende belangen, in het bijzonder ook voor de kinderen. Je reageert steeds snel op vragen, houdt de voortgang goed in de gaten en het tempo er in. We zouden je zeker aanbevelen! Veel dank!!
Heel veel succes verder met je praktijk, en hartelijke groet.”

“Je begeleiding heb ik vanaf het begin af aan als heel prettig ervaren. Ondanks dat er conflicten waren wist jij altijd wel een manier te vinden om of tot een compromis te komen of er tussen te komen.
Het lijkt me heel lastig om neutraal te blijven, maar dit bleef jij ten alle tijden.
De extra tijd die jij erin wilde steken om eruit te kunnen komen, kan ik enorm waarderen. Ondanks de duur van het traject zijn we er samen uitgekomen.
Nogmaals bedankt!”

“Bedankt voor je goede begeleiding bij onze scheiding. We zijn erg blij dat je je zo hebt ingezet voor onze kinderen. Het was fijn dat ze met jou konden praten en zo bij de scheiding werden betrokken. Jouw hulp om tot een goede zorgregeling te komen was hard nodig. Zonder jou was dit niet gelukt. Bedankt hiervoor!”

“Begin dit jaar gebruik gemaakt van de diensten van Mevr. Van Plateringen als Mediator. Een zeer eerlijke oprechte dame met een warm hart en veel empathie. De mediation voelde vanaf het eerste moment vertrouwd. Het geschil wat ik had werd perfect opgepakt en geregeld. Ik zou de diensten van Mevr. Van Plateringen zeker aanraden bij familie en vrienden. Een dikke 9!”

“Wat fijn dat je goed bereikbaar was, ook in de avonden en in het weekend. Je volgde ons tempo en dat hebben we gewaardeerd. In 3 weken stond alles op papier en dat geeft ons rust.”

“Ik ben erg tevreden over onze mediator. Omdat zij zelf ook gescheiden is, kon ze zich inleven in hoe ik me voel. Dit heb ik als een groot voordeel ervaren. Ze heeft ons voorzien van heel veel informatie, zodat we goede afwegingen en beslissingen konden maken. Dankzij Marieke hebben we nu alles goed op papier staan voor ons en onze kinderen.”

“Bedankt dat je ons zo goed hebt geholpen tijdens onze scheiding. Door jou zien we in dat we in het belang van onze kinderen geen ruzie moeten maken in hun bijzijn. Je legde de nadruk op het welzijn van onze kinderen en daar ben ik blij mee.”

“Marieke heeft ons geleerd hoe we met elkaar kunnen communiceren. De kinderen hebben daar veel baat bij.”

“Afgelopen maanden de hulp ik geroepen van Marieke. Zij heeft mij en mijn vriend geholpen toen we uit elkaar gingen. Haar hulp voelde heel prettig. Ze had veel begrip en een goed luisterend oor. De bemiddeling is er goed verlopen voor alle betrokkenen. Ik zal haar zeker aanraden bij andere mensen. Marieke, dankjewel!!!”

“Wij zijn zeer tevreden over het werk van onze mediator Marieke. Onze scheiding is vlot verlopen. Binnen 3 maanden was alles al rond. Marieke heeft goed advies gegeven over hoe we alles konden regelen voor onze zoon en dochter. Onze scheiding regelen had niet beter gekund.”

Cliënten na afronding familie mediation

“Ik heb de mediation van Marieke als zeer prettig ervaren. Ik vond haar aanwezigheid heel licht en rustgevend. Ze sluit goed aan bij beide partijen en hielp mee om een moeilijk gesprek in een goede sfeer te laten verlopen.”

“We hebben Marieke van Plateringen ingeschakeld toen we een conflict binnen ons gezin hadden en er zelf niet uitkwamen. Het is Marieke gelukt om ons op een normale en rustige manier met elkaar in gesprek te laten gaan. Dat hadden we hard nodig. Als het gesprek spaak liep stelde Marieke precies de goede vragen, waarna we weer verder konden. Het resultaat na een aantal mediations is dat de rust in ons gezin weer terug is gekeerd en dat als het mis gaat, we op een stuk rustigere manier met elkaar kunnen praten. We zijn Marieke hier heel dankbaar voor.”

“Ik vind je een goede mediator. Er was veel rust tijdens het gesprek en dat was ons samen niet gelukt. We maakten bij jou bijna geen ruzie meer. Je stelde ook goede vragen. De ruzie is nog steeds voorbij dus het heeft goed geholpen. Dankjewel nog een keer.”

Collega’s

Collega mediator
“Marieke van Plateringen beschikt over de nodige kennis. Ze heeft kennis van het financiële gedeelte en door haar ervaring voor de klas ook veel zicht op kinderen die bij een scheiding betrokken zijn. Ze weet goed de balans te houden tijdens de mediation. Marieke is een betrokken mediator. Ze luistert aandachtig en geeft ruimte aan beide partijen. Ze houdt hoofd- en bijzaken gescheiden. Fijn om mee te werken!”

Collega buurtbemiddelaar
“Een aantal keren heb ik samengewerkt met Marieke van Plateringen als buurtbemiddelaar. Wat mij opvalt is dat ze heel rustig blijft op de momenten dat het er heftig aan toe gaat. Ze stelt goede vragen en weet de angel er vaak uit te halen. Veel buren zijn met een opgeloste ruzie vertrokken. Marieke is een goede mediator die veel mensen kan helpen.”

Cliënten na afronding onderwijs mediation

“Marieke heeft bemiddeld tussen mij en een collega. Tijdens het gesprek kreeg Marieke het voor elkaar dat we naar elkaar luisterden en elkaar lieten uitpraten. Ze had al snel door waardoor we ruzie hadden en liet ons het onder haar begeleiding uitpraten. Het was een fijn gesprek.”

Cliënten na afronding eenzijdige begeleiding

“Super fijn dat je met me mee wilde kijken naar het ouderschapsplan. Ik kon goed voorbereid het gesprek aangaan met mijn ex. Door de onderbouwing ging hij uiteindelijk grotendeels akkoord met mijn voorstellen.”

“Het heeft me erg geholpen om met jou te kunnen sparren over de documenten die ik moest tekenen.”