Mediator Buren

Je bent op zoek naar een mediator in Buren en omgeving voor begeleiding bij een scheiding of een familieruzie. Op deze website van BesteGoed Mediation zit je goed!

Wat heb ik je als mediator in Buren te bieden?

Mijn naam is Marieke van Plateringen en ik ben MfN (familie) mediator in Buren en omgeving. Ik heb ervaring met het begeleiden van familieruzies en echtscheidingen in deze gemeente.

Naast de mediationopleiding heb ik de specialisatie tot familiemediator gevolgd en de opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur. Daarnaast ben ik op het gebied van echtscheidingen ervaringsdeskundige. Hierdoor kan ik door mijn eigen ervaringen als gescheiden ouder ook ervaringsgerichte informatie en adviezen geven.

Mijn mediation taken

Mijn werkzaamheden zijn divers en per mediation verschillend. Een aantal voorbeelden van wat ik doe zijn als volgt:

  • gespreksleider bij mediations
  • informatie geven over het scheidingsproces en alles wat er geregeld moet worden
  • opstellen van diverse documenten zoals een ouderschapsplan en een echtscheidingsconvenant
  • gesprekken met kinderen over het ouderschapsplan
  • het maken van alimentatieberekeningen voor kinder- en partneralimentatie
  • er zorg voor dragen dat de documenten bij een advocaat en daarna bij de rechtbank terecht komen

Kosten mediation

Naast mijn vaste uurtarief bied ik voor scheidingen een zeer voordelige pakketprijs aan. Zo is vooraf duidelijk wat het totale proces gaat kosten. Ik werk ook op basis van toevoeging (een subsidie vanuit de overheid voor o.a. mediation). Klik hier voor meer informatie over de kosten.

Blogs

Ik ben zeer actief in het schrijven van blogs over mediation en onderwerpen die met scheiding te maken hebben. Over de meeste onderwerpen heb ik een blog geschreven. Bijvoorbeeld over scheidingen met kinderen en het financiële deel bij een scheiding.

Vooral bij scheidingen zijn deze blogs handig, omdat je alle informatie op één website kunt vinden. Verschillende websites afzoeken voor de juiste informatie is dus niet meer nodig!

Gesprekslocatie en online mediation

Het is aan jullie waar de mediation plaats zal vinden. Ik kom regelmatig bij mensen thuis, maar als een neutrale ruimte de voorkeur heeft kan dit ook. Mijn gespreksruimte voor mediation is in Wageningen, vlakbij de afslag Ede op de A12. Er is de mogelijkheid tot gratis parkeren. Online mediation is ook mogelijk!

Mijn werktijden

Ik werk elke dag overdag, ’s avonds en ook in het weekend. Vrij nemen van je werk is dus niet nodig!

Reviews

Nieuwsgierig naar wat mijn klanten over mij vertellen? Lees hier hun ervaringen.

Informatie over mediation

Meer weten over wat mediation precies is? Lees op deze pagina meer over mediation.

Contact met mediator

Vrijblijvend contact opnemen is altijd mogelijk, net als een gratis kennismakingsgesprek.

Bel me gerust en dan kijken we samen wat ik voor jullie kan betekenen!

Graag tot gauw!

mediator in Buren

Mediator Eck en Wiel, Mediator Ingen, Mediator Asch, Mediator Beusichem, Mediator Buurmalsen, Mediator Erichem, Mediator Avezaath, Mediator Zoelen, Mediator Maurik, Mediator Ommeren, Mediator Rijswijk, Mediator Lienden